dijous, 7 de maig del 2009

WIKILOC AMPLIA HORITZONS

Wikiloc, la pàgina creada per en Jordi López Ramot i que va posar online el dia 7 d'abril de 2006, dia del seu aniversari, després de ser agraïda, consultada i utilitzada per tots als que ens agraden les excursions i les rutes en BTT o a peu, després d'haver guanyat un primer premi de mashups de Google Maps Espanya i, entre d'altres coses, d'haver estat incorporat a Google Earth amb "preview layer" ha obert les portes per ampliar encara més el seu nombre d'usuaris amb possibilitat d'aportar rutes per compartir amb tothom.
En un correu electrònic enviat amb data d'avui a tots els usuaris registrats, Wikiloc anuncia les següents novetats:
  1. Possibilitat de dibuixar les rutes a mà damunt del mapa
  2. Actualitzar l'estat de l'usuari a Facebook al pujar una ruta. Es pot activar des del propi compte: http://www.wikiloc.com/wikiloc/showProfile.do
  3. Descarregar rutes dividides en múltiples tracks de 500 punts (per assegurar la compatibilitat amb la majoria de GPS)
  4. Millora de la cerca per mapa.
De fet, de totes aquestes novetats, la que em fa feliç a mi és la primera, és a dir, la possibilitat de dibuixar les rutes a mà damunt el mapa. Ja no cal tenir GPS per poder pujar una ruta a Wikiloc. Jo no en tinc. Tot i així, si tu dibuixes una ruta directament damunt del mapa, qualsevol persona que tingui GPS podrà descarregar-se-la i fer la ruta seguint les teves indicacions, senzillament: FABULÓS!


Entrada manual de ruta al Wikiloc