dissabte, 9 de maig del 2009

GRÀCIES MAYOR OREJA

Quan l'ensopiment s'espandeix per la moral dels catalans, cansats d'eleccions i més eleccions que poques coses solucionen i gairebé decidits a quedar-nos a casa mirant qualsevol sèrie de televisió amb els riures enllaunats la propera jornada de contesa electoral, surt l'ideòleg de torn (que sol ser del PP) que ens esperona com una cremada de caliu ruent a anar a votar algun partit independentista.

Gràcies Mayor Oreja, avui has estat tu.


"El cap de llista del PP a les eleccions europees, Jaime Mayor Oreja, ha criticat el model lingüístic de la Generalitat i l'ha acusat de vulnerar la llibertat dels pares d'escollir sobre l'educació dels seus fills. El popular assegura que amb aquest model, l'executiu de José Montilla provoca una "immersió en la ignorància" a milers de joves.


Per qüestions com aquesta, el candidat del PP a les europees creu que el partit no pot allunyar-se de la realitat espanyola en aquests comicis. Jaime Mayor Oreja ha fet aquestes declaracions en una reunió dels membres de la seva candidatura als comicis europeus."

Informa: e-noticies

És obligat citar el rodolí que malgrat ser vell i castellà no ha perdut el seu valor: "A Mayor Oreja, menor cerebro"