dissabte, 30 d’agost del 2008

MÀXIMA SEGURETAT

Es ben sabut per tothom que les persones que s'acaben de treure el permís de conduir han de dur un adhesiu darrera el vehicle amb la lletra "L". Mai no he sabut què volia dir aquesta lletra "L". Ni quin significat pot tenir. Això sí, aquesta és una particularitat dels conductors que segueixen la normativa de circulació de l'estat espanyol. Humorísticament alguna vegada li he atribuït el significat de "Loco del volante".


A l'estat francès els conductors novells no han de portar aquesta "L" de desconegut significat, sinó que estan obligats a portar un adhesiu amb la lletra A de color vermell sobre fons blanc. Aquesta "A" té potser el significat d'"A"prenent? Ho desconec, però almenys sóc capaç d'endevinar-li una explicació.


També és ben sabut que el maneig dels productes radiactius requereix una professionalitat i una experiència provades per part del personal responsable degut a la seva perillositat i al risc extrem que pot ocasionar qualsevol distracció o manca de cura en la seva manipulació o transport.



Per això em va sorprendre tant veure a l'autopista que uneix Nantes amb Bordeus el vehicle que combinava els dos adhesius "Conductor novell" i "Transport Radiactiu". No em vaig poder estar de demanar a la meva dona que li fes una foto per poder donar fe i constància d'aquesta sorprenent contrarietat.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Considering the fact that it could be more accurate in giving informations.

Toy folloso ha dit...

Hola Narcis.
Potser porti un Zippo que en comptes de gasolina vagi amb urani enriquit.
M´ho he passat bé llegin-te aquest vespre.
Ben trobat, colega!

Marc ha dit...

Molt bona observació, Narcís.
Salutacions des de Torroella.