dimarts, 2 de febrer de 2010

Bú bup parc


Cadellets esperant adopció


El refugi/escola Bú Bup Parc és un centre d'acollida de gossos, abandonats o perduts a la zona de la Bisbal d'Empordà. Es troba situat a les afores de Castell d'Empordà en un indret cedit per l'ajuntament de la Bisbal ara fa uns cinc anys que havia estat ocupat per un fracassat cremador d'escombraries, i és un lloc on els gossos que estan en aquesta situació troben allò que necessiten de mans d'en Xevi, la Belén, la Laura (*) i tota una colla de socis, col·laboradors i voluntaris que hi dediquen el seu temps per tal d'atendre aquests gossos i donar-los llargues passejades per l'entorn de les instal·lacions, on es respira la pau d'aquest ondulat terreny situat entre Ullastret, Castell d'Empordà i el riu Daró.
El centre és gestionat per la Fundación Altarriba, que des dels seus inicis ha practicat la política de sacrificis "0".

(*) A data 07/12/2015 la Laura, en Johny i en Rafa.En "Chenchu" (l'avi del refugi)

Els gossos es poden adoptar o apadrinar. Cal esmentar que per donar un dels gossos que hi ha en el refugi en adopció, exigeixen uns requisits mínims a la persona que el vol adoptar: ha de ser una persona que estimi els animals i que en tingui cura; mai lliuraran un gos en adopció a un caçador o per tenir lligat amb una cadena.
Tots els gossos que es donen en adopció han estat vacunats, tenen microxip i esterilitzats.Com arribar-hi:

Venint de Girona (per a més opcions cliqueu el logo de Wikiloc)Venint de Palamós (per a més opcions cliqueu el logo de Wikiloc)

Venint de Canapost / Peratallada / Ullastret  (per a més opcions cliqueu el logo de Wikiloc)
Alguns vídeos penjats al Youtube referents al Refugi Bú Bup Parc: