dissabte, 17 de maig del 2008

LA GUERRA DE LES COTORRES

Després de veure al Youtube aquest video m'he proposat ensenyar-li la música de Star Wars a en Pasqual (que només sap xiular l'himne del Barça)
És que el món és ple de friquis....




EN PASQUAL

dijous, 15 de maig del 2008

L'ANDY


Fa 15 dies que hem adoptat un gos - l'Andy- a la protectora d'animals de la Bisbal d'Empordà (Refugi Bu Bup Park), pertanyent a la Fundació Altarriba. He quedat sorprès de la professionalitat, l'amor i respecte amb que tracten els animals, que no té res a veure amb les gosseres clàssiques en que els gossos s'amunteguen en gàbies plenes d'excrements. Cada dia són deixats anar en un ampli pati on poden correr i jugar. Són rentats i dutxats els dies de calor; i passejats per voluntaris o amics pels camins del voltant. Són revisats pel veterinari i ben alimentats: dubtes de si estaran millor a casa...

Potser aquesta adopció és la causant que hagi estat tants de dies sense actuaitzar aquest bloc. La tasca s'ho mereixia. Avui l'Andy està ja plenament integrat a la nostra família i s'ha convertit en el rei de la casa. Avui aquest post el vull dedicar a ell i a la meva dona que amb la seva insistència ha fet doblegar la resistència inicial de tota la família a adoptar un altre gos, després de que morís en Drac ara ja fa tres anys. La responsabilitat és gran. La dedicació important -ho sabiem de bell antuvi-, però la satisfacció quan veus els ulls d'agraïment de l'animal per haver trobat una família és indescriptible. Fins deixa d'importat-te trobar algun mitjó rosegat o algun clot a la gespa, cosa que abans m'hauria encès els ànims.